Abonnementen/ Subscribe!

Persbericht


Voor directe publicatie

My Gymclub schittert bij de Tilburgse turnkampioenschappen heren: Martijn Maas en Fredje Blijden behalen maar liefst 2x goud, zilver en brons


Tilburg, 2 juli 2023: Afgelopen zondag hebben Martijn Maas en Fredje Blijden namens My Gymclub deelgenomen aan de prestigieuze Tilburgse turnkampioenschappen voor heren. Dit evenement bracht deelnemers uit verschillende steden samen, waaronder Veldhoven, Eindhoven, Best, Geldrop, Tilburg, Helmond, Roosendaal, Waalwijk, Prinsenbeek, Zwijndrecht, Venray, Oss, Sas van Gent, Someren, Asten en Zierikzee.

Martijn en Fredje vertegenwoordigden My Gymclub met trots in de klasse 2e divisie senioren. In een uiterst spannende wedstrijd hebben onze turners buitengewone prestaties geleverd. We zijn verheugd om de indrukwekkende resultaten van onze sporters te delen:

Deze fantastische prestaties getuigen van de toewijding, het harde werk en de uitstekende trainingen bij My Gymclub. Het is een ware blijk van de voortdurende groei en ontwikkeling van onze getalenteerde sporters. Hoewel onze trainingsfaciliteiten primair gericht zijn op het dames turnen, zijn we bij My Gymclub ontzettend trots op de behaalde resultaten. We erkennen de behoefte aan verdere ondersteuning en promotie van het herenturnen in de komende jaren. Ondanks onze focus op de basisprincipes van beweging, blijven we ons inzetten voor een omgeving waarin individuen hun passie voor competitief turnen kunnen nastreven.

Trainer Tom van der Vorst deelt zijn enthousiasme over de prestaties van het team: "We hebben het geluk om te trainen in een geweldige turnhal, die goed wordt onderhouden door de gemeente Eindhoven. Hoewel de hal in eerste instantie is ingericht voor het dames turnen, zijn we erg blij met de opmerkelijke resultaten. In de toekomst streven we ernaar om mensen die willen deelnemen aan competitief turnen verder te ondersteunen, ondanks onze focus op de basisprincipes van beweging, die intrinsiek waardevol zijn."

My Gymclub feliciteert Martijn Maas en Fredje Blijden van harte met hun buitengewone prestaties bij de Tilburgse turnkampioenschappen heren. Deze prestaties inspireren ons om te streven naar nog meer succes en nieuwe maatstaven te zetten in de wereld van herenturnen.Voor meer informatie of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met:
Naam Prijs Toestel Punt.
Martijn Maas: Goud Ringen 12,45
Fredje Blijden Brons Vloer 13,40
Martijn Maas: Goud Rekstok 10,40
Martijn Maas: Zilver Vloer 13,90


Open Tilburgse turnkampioenschappen

(2023)

Brug

Video over Turnen (heren): Toestel Brug tijdens de 'open Tilburgse turnkampioenschappen 2022'. De turnoefening van Martijn Lid van My Gymclub Eindhoven.

Niveau 2e Divisie Senioren
Score 9:80 punten (D score 3:50 punten)


Open Tilburgse turnkampioenschappen

(2023)

Brons op vloer

Video over Turnen (heren): 3e plaats (Brons) op het toestel Vloer tijdens de 'open Tilburgse turnkampioenschappen 2023'. De turnoefening van Fredje Blijden Lid van My Gymclub Eindhoven.

Niveau 2e Divisie Senioren
Score 13:40 punten (D score 5:10 punten)


Open Tilburgse turnkampioenschappen

(2023)

Zilver op Vloer

Video over Turnen (heren): 2e plaats op het toestel Vloer tijdens de 'open Tilburgse turnkampioenschappen 2023'. De turnoefening van Martijn Maas Lid van My Gymclub Eindhoven.

Niveau 2e Divisie Senioren
Score 13:90 punten (D score 6:20 punten)


Open Tilburgse turnkampioenschappen

(2023)

Goud op Ringen

Video over Turnen (heren): 1e plaats op het toestel Ringen tijdens de 'open Tilburgse turnkampioenschappen 2023'. De turnoefening van Martijn Maas Lid van My Gymclub Eindhoven.

Niveau 2e Divisie Senioren
Score 12:45 punten (D score 3:90 punten)


Open Tilburgse turnkampioenschappen

(2023)

Goud op Rekstok

Video over Turnen (heren): 1e plaats op het toestel Rekstok tijdens de 'open Tilburgse turnkampioenschappen 2023'. De turnoefening van Martijn Maas Lid van My Gymclub Eindhoven.

Niveau 2e Divisie Senioren
Score 10:40 punten (D score 2:60 punten)