Abonnementen/ Subscribe!

Pedagogisch sportklimaat van My Gymclub: Plezier in bewegen voor iedereen.Plezier in bewegen voor iedereen.

Iedereen beweegt in zijn leven. We beginnen er al mee in de buik en het eerste jaar van een persoon staat ook veel in het teken van leren bewegen. Een baby leert het beste in een omgeving waar hij/zij zich veilig voelt en gesteund wordt door mensen die hij/zij vertrouwt.

En dan komt er een tijd dat bewegen ook buiten die omgeving kan. Dan is mama of papa niet altijd in de buurt. Voor de een geen probleem, voor de ander toch een drempel. Bij My Gymclub willen we er voor al die kinderen en personen zijn. Onze missie is dan ook niet voor niets: elke gymnast in staat te stellen om een realistisch en haalbaar niveau van persoonlijk succes te bereiken.

De gymsport leent zich uitstekend voor bewegen van alle soorten doelgroepen. Van peuter tot senior, iedereen kan in de gymsport terecht. Niet iedereen ontwikkelt zich op eenzelfde manier en daar is binnen My Gymclub ruimte voor. Waar binnen traditionele turnverenigingen de talenten er al jong uitgehaald worden, kijkt My Gymclub liever naar de mogelijkheden op dat moment. Als dat betekent dat een kind twee uur in de week wil trainen maar mogelijk geen natuurlijk talent voor turnen heeft op dat moment, dan moet dat kunnen.

Plezier van het lid, dat is waar My Gymclub voor staat. Zo lang het lid plezier beleeft aan bewegen is de missie eigenlijk al geslaagd. My Gymclub coaches zorgen voor een prettige werksfeer. Er is geen druk om een doel voor een deadline te halen, maar er is ruimte om dat te ontwikkelen waar je goed in bent. Elk kind kan daardoor groeien en op een positieve manier successen ervaren.