Abonnementen/ Subscribe!

 • Speel interactief het Peuterspel (voor thuis)

  Gebaseerd op wat er in de gymles wordt gedaan, met 'klein' materiaal van thuis! Klik op het onderdeel en er komt tekst tevoorschijn! • Speel 'Het dieren rad' (peuters, kleuters)

  Speel het spel met de dieren uit onze lessen of kleur de wiebelrups. Je kunt ook nog eens voetje, voetje doen met beer! • Speel 'Spin to gym' 🎲

  Ben je vaak bezig met Gymnastics maar heb je te weinig variatie Speel dan het gratis 'Spin to gym' Spel. Heb je genoeg van lijstjes en video's om (thuis) te trainen dan is dit een leuke variant. Probeer het eens, leuk & leerzaam. 🎁

  Je kan ook eigen varianten bedenken en heb je een leuke laat het ons weten. • Mandala en bewegen

  Ter stimulatie en inspiratie van het bewegen hier een afwisseling welke start met kleine bewegingen van pols en schouder.

  Begin met kleuren van de MGC-mandala van buiten naar binnen.

  Werk zo naar het middelpunt, uw eigen middelpunt: Gezond bewegen.

  Wissel de kleine bewegingen van het kleuren (ontspannen & hersenstimulatie) af met bewegingen uit elke cirkel. Zo kunt u bij de schoenen een rondje gaan wandelen, oefeningen met waterflesje (halter), oefeningen met een bal en evenwicht in de buitenste lijn.

  Veel plezier, veel gezondheid en sportiviteit afgewisseld met wat creativiteit.  Download de tekening en doe mee... (klaar, dan mag je het resultaat naar ons sturen)


  Tip voor thuis!

  Turnen M/V (voor thuis)

  Vanwege geen les presenteren wij hier diversen video's om toch fit en gezond te blijven.

  Kijk ook regelmatig op Facebook, Instagram, Twitter en Tiktok. De My Gymclub coaches zijn druk om jullie met sport en spel toch een leuke en leerzame invulling te geven.

  Abonneer je op ons kanaal... (vergeet niet te like)