Abonnementen/ Subscribe!

3D Items Quick View

Spin to gym 🎉


Hi! Wat goed en leuk dat je gaat spelen! Zorg voor je begint voor een veilige omgeving. Zet spullen die kapot kunnen weg en schuif meubels waar je misschien tegenaan kunt botsen aan de kant.

Ben je klaar voor de start? Druk op de groene ‘Spin to gym' knop. Wacht tot het wiel stopt. Spannend! Lees nu de opdracht die je gedraaid hebt. Voer daarna de opdracht rustig en netjes uit.

Speel het alleen of, misschien nog wel leuker, met iemand samen! Spreek (online) met iemand af of trek je ouders, broertjes of zusjes van de bank en kom in beweging! En lukt een oefening niet meteen de eerste keer? Doe het dan gewoon nog eens!

Succes!Speel 'Spin to gym'🎁


Fysieke basis 💪Laat het gymwiel draaien en voer meteen de oefening uit. Doe dit in het totaal 10 keer. Je gaat sterk en flexibel worden, goed bezig!Kies wie er start en laat het gymwiel draaien. Wie draait voert de oefening uit. De andere kijkt of de oefening veilig, netjes en goed is. Daarna wissel je om. Samen draai je 10 maal aan het gymwiel, ieder 5. Samen sterk en flexibel, leuk bezig!Dobbel je gym (twee of meer personen): Neem een dobbelsteen. Iedereen gooit 1 keer. Degene met het minst aantal ogen start. In elke ronde gooit iedereen 1x. Degene met het minst aantal ogen moet draaien aan het gymwiel en voert meteen de oefening uit. De andere kijkt of de oefening veilig, netjes en goed is. Richtlijn: 2 personen 2x5 draaien, 3 personen 3x5 draaien, 4 personen 4x5 draaien enzovoorts.. Wie gaat er sterk en flexibel worden?Bedenk samen 10 rekensommen. Elke deelnemer schrijft dezelfde sommen op papier. Neem een dobbelsteen. Iedereen gooit 1 keer. Degene met het minst aantal ogen start. Heb je geen dobbelsteen bepaal dan anders wie mag starten.
Om buurten draai je aan het gymwiel en meteen voer je de oefening uit. De andere maakt de sommen zolang de oefening wordt uitgevoerd. Als iedereen 5 keer heeft geraaid en met de oefening klaar is, stopt het spel. Degene met de meeste goede uitkomsten van de 10 sommen heeft gewonnen.
Leerzaam en leuk!