Software Engineer

Vacatures omgeving EindhovenVacature turntrainer Eindhoven

Trainer | omgeving Eindhoven | per direct

28 december 2021,

Wij zijn op zoek naar jou....

Ben jij sportief , energiek en creatief ? Wil je graag jou passie voor de gymnastische sporten op iedereen overdragen.... Twijfel dan niet langer en SPRING op onze trein die My Gymclub heet. We ROLLEN zo snel door dat iedereen erbij wil horen waardoor meer kader welkom is. Daarom DRAAIEN we er niet langer omheen en zetten wij uiteen waar we naar opzoek zijn.

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers die graag werken met recreatiesporters: meisjes, jongens, kleuters en peuters. My Gymclub biedt mogelijkheden voor alle leeftijden. Als trainer maak je deel uit van ons team dat bestaat uit meerdere gekwalificeerde turntrainers en assistenten. Je verzorgt de lessen alleen of samen met een assistent, afhankelijk van de groepsgrootte.

Je werkomgeving:

My Gymclub is de grootste en snelst groeiende gymsportclub in Eindhoven. Wij geven les op 5 verschillende locaties in de regio Eindhoven. Je vindt ons in de wijken: Woensel, Bliksembosch, Strijp, Stratum en in Geldrop in de wijk Braakhuizen-zuid. Naast ons uitgebreide aanbod voor de Gymsport willen wij ons in de toekomst meer gaan richten op Urban sporten. Bovendien hebben wij de ambitie om de grootste Gymsportclub van Brabant te worden.

Wij zoeken iemand die:

Met plezier, enthousiasme en creativiteit lesgeeft aan kinderen, pedagogisch en zelfstandig kan werken. Affiniteit heeft met de Gymnastiek en/of turnsport. Doordeweeks en/of op zaterdag beschikbaar is. Een opleiding op sportief of pedagogisch vlak heeft genoten.

Een KNGU licentie niveau 2 of 3 heeft een pre.

Wij bieden jou:

Een aanstelling op contract basis (eventueel ook op freelance basis) Goede begeleiding bij het starten van je werkzaamheden. Werken in een gezellig en actief team. Een interne stageplek indien je je turnlicentie niveau 3 of 4 wilt gaan halen. Gratis turnen bij onze (jong)volwassenen groep.

Jouw reactie:

Lijkt het je leuk om bij ons les te komen geven? Solliciteer dan direct door een mail te sturen met een motivatie en je CV naar Mevrouw Brenda van der Burg, brenda@mygymclub.nl

Wil je meer informatie kijk op www.mygymclub.nl of mail naar brenda@mygymclub.nl
*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

ONZE MISSIE:

Ons doel is om elke gymnast in staat te stellen een realistisch en haalbaar niveau van persoonlijk succes te bereiken, om zo het zelfvertrouwen te vergroten en blijvend te kunnen genieten van gymnastiek- of turnsport.