Software Engineer

Vacatures omgeving EindhovenVacature turntrainer Eindhoven


Trainer/ coach | omgeving Eindhoven | per direct

23 maart 2023,

Wij zijn op zoek naar jou....

Ben jij sportief, energiek en creatief ? Wil je graag jou passie voor de gymnastische sporten op iedereen overdragen.... Twijfel dan niet langer en SPRING op onze trein die My Gymclub heet.

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers die graag werken met Gymsporters: meisjes, jongens, kleuters en peuters. My Gymclub biedt mogelijkheden voor alle leeftijden. Als trainer/ coach maak je deel uit van ons team dat bestaat uit meerdere gekwalificeerde trainers en assistenten. Je verzorgt de lessen alleen of samen met een assistent, afhankelijk van je ervaring en de groepsgrootte.

Je werkomgeving:

My Gymclub is de grootste en snelst groeiende gymsportclub met ruim 800 leden in de Regio Eindhoven. Wij geven les op 5 verschillende locaties in de regio Eindhoven. Je vindt ons in de wijken: Woensel, Strijp, Stratum en in Geldrop in de wijk Braakhuizen-zuid. Je werkt mogelijk in de Turnhal, sportzaal of in ons kantoor/ clubhuis aan de Theo Koomenlaan 7 in Eindhoven (naast de Fonty's Sporthogeschool). Wij hebben de ambitie om te groeien naar 10 locaties en 1000+ leden in 2025 met het doel de grootste Gymsportclub van Brabant te worden.

Wij zoeken iemand die:

Met plezier, enthousiasme en creativiteit lesgeeft aan kinderen, pedagogisch en zelfstandig kan werken. Affiniteit heeft met de Gymnastiek en/of turnsport. Doordeweeks en/of op zaterdag beschikbaar is. Een opleiding op sportief of pedagogisch vlak heeft genoten of geniet.

Een KNGU licentie niveau 2 of 3 heeft, CIOS of ALO is een pre.

Wij bieden jou:

Een aanstelling op contract basis (eventueel ook op freelance basis) Goede begeleiding bij het starten van je werkzaamheden. Werken in een gezellig en actief team. Een interne stageplek indien je je turnlicentie niveau 3 of 4 wilt gaan halen. Gratis turnen bij onze (jong)volwassenen groep.

Jouw reactie:

Lijkt het je leuk om bij ons les te komen geven? Solliciteer dan direct door een mail te sturen met een motivatie en je CV naar Mevrouw Brenda van der Burg, brenda@mygymclub.nl

Wil je meer informatie kijk op www.mygymclub.nl of mail naar brenda@mygymclub.nl
*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

ONZE MISSIE:

Ons doel is om elke gymnast in staat te stellen een realistisch en haalbaar niveau van persoonlijk succes te bereiken, om zo het zelfvertrouwen te vergroten en blijvend te kunnen genieten van gymnastiek- of turnsport.