Wedstrijdgroep Turnen

'Heeft My Gymclub ook een wedstrijdgroep turnen' is inmiddels een veel gestelde vraag een veel gestelde vraag. In de afgelopen jaren is onze club uit niets opgeroeid naar de grootste gymsport aanbieder uit de regio Eindhoven. Onze docenten zijn ervaren in zowel basissport als wedstrijd(top)sport. Toch is er gekozen om onze aandacht te richten op de breedte sport en niet vroeg te specialiseren en vooral bezig te zijn met een veelzijdig aanbod van de gymsport. Daarbij willen wij elke gymnast in staat stellen een realistisch en haalbaar niveau van persoonlijk succes te bereiken, om zo het zelfvertrouwen te vergroten en blijvend te kunnen genieten van sport. In dit kader gaan we starten met een wedstrijdgroep en zullen wij in de komende tijd hier meer vorm aan geven en een passend beleid op gaan maken. Hiervoor nemen wij rustig de tijd om ook hier een groeiproces in te creлren. Heeft u vragen hierover of interesse, laat dit ons weten via het onderstaande contactformulier.

Voor wie?

Voor iedereen wie zich verder wil ontwikkelen in de Turnsport. Wel bespreken wij vooraf met elkaar door of de competenties, eigenschappen en vaardigheden voldoende aansluiten om te komen tot een vruchtbaar en succesvolle tijd. Dit kan samengaan met een proefperiode. Deelnemen in competitieverband aan wedstrijden past binnen onze visie in een veilig en verantwoord sportklimaat. Wij specialiseren vanaf de leeftijd van 9,10 en 11 jaar.

Organisatie

Hoe de organisatie er uit komt te zien weten wij nog niet in detail te vertellen. Wel willen wij iedereen oproepen die een passie heeft voor Turnen er met ons mee op deze trein wil springen. Het gaat niet op het doel maar om de weg er naar toe, de herinnering blijft!

Wij hopen dan ook om samen en in het bijzonder de sporter een optimale begeleiding te bieden in zijn of haar ontwikkeling.

Doe jij mee?Contactformulier

Via dit contactformulier kan je ook je vraag verzenden naar onze klantenservice. Laat via dit formulier jouw vraag/opmerking achter en onze klantenservice neemt deze zo snel mogelijk in behandeling.