Airtrack uitlenen

Wil jij thuis oefenen maar heb je geen Aitrack dan hebben wij nu een mooie oplossing voor jou.


Samenwerking My Gymclub en YouAreAir

YouAreAir is onze huisleverancier op het gebied van airtracks. Airtrackts van YouAreAir zijn van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een onafhangkelijk leverancier die meedenkt in mogelijkheden en oplossingen. De expertise van My Gymclub en de kennis van YouAreAir vormen een synergie wat zich vertaalt in meer bewegingsmogelijkheden voor you.

YouAreAir bol.com


Lenen van een YouAreAir airtrack

Wil je een YouAreAir airtrack lenen neem dan contact met ons op. De gangbare maten zijn meestal ter beschikking. Ben je lid van My Gymclub dan betaal je nu in de lockdown periode maar liefst 0,00 euro voor 4 dagen. Wel dien je 50 euro borg te betalen bij uitlevering.

Koop via My Gymclub en ontvang 10% op de bol.com prijzen van YouAreAir!

Stel je bent na het gebruik van de populaire YouAreAir producten net zo enthousiast als wij en je wil overgaan tot aanschaf dan hebben alle leden van My Gymclub 10% korting als je via ons besteld. Wil je het product zien en voelen maak dan een afspraak en kom langs.

Heb je informatie nodig over een methodische opbouw of oefenstof laat het dan gerust aan ons weten.


GSM: +31 (0)6 13 13 16 05
WhatsApp: +31 (0)6 13 13 16 05
Mail: info@mygymclub.nl
Adres:
Tweelingenlaan 58
5632 AZ Eindhoven, Nederland
kvk nummer 64695190


Contactformulier

Via dit contactformulier kan je ook je vraag verzenden naar onze klantenservice. Laat via dit formulier jouw vraag/opmerking achter en onze klantenservice neemt deze zo snel mogelijk in behandeling.