Abonnementen/ Subscribe!

Gymstars tijdens de les.


Welkom bij Gymstars, het boeiende element binnen het leerlingvolgsysteem van My Gymclub! Speciaal ontworpen voor leden in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar, biedt Gymstars een unieke en motiverende manier om de ontwikkeling van onze deelnemers te volgen.

Binnen de reguliere lessen vinden twee speciale meetmomenten plaats, bekend als 'Gymstars in de les'. Hier krijgen onze leden de kans om te laten zien wat ze hebben geleerd tijdens de afgelopen weken. Onze toegewijde coaches observeren nauwlettend en evalueren de beheersing van de geoefende oefeningen. Deze waardevolle feedback wordt vervolgens in de app vastgelegd, zodat ouders en deelnemers hun voortgang eenvoudig kunnen volgen en stimuleren.

Maar dat is niet alles! Later in het seizoen kunnen deelnemers uitkijken naar het sprankelende hoogtepunt van Gymstars: het My Gymstar evenement. Een dag vol plezier en opwinding, waarop deelnemers schitteren en stralen als echte sterren. Het My Gymstar evenement is een feestelijke gelegenheid, los van de reguliere lessen, en biedt een unieke kans voor deelnemers om hun vaardigheden te tonen en te vieren wat ze hebben bereikt.

Bij Gymstars gaat het niet alleen om gymnastiek, maar ook om plezier, groei en prestatie. We streven ernaar om elke deelnemer te ondersteunen op hun reis naar succes en zelfontplooiing. Doe mee aan het Gymstars avontuur en ontdek de ster in jezelf!

Details
Accommodatie: Locatie reguliere les
Tijd: Reguliere lestijd
Coach:eigen coach
My Gymstars bij My Gymclub

Ontdek My Gymstars: de Gymsport promotietool en een integraal onderdeel van het leerlingvolgsysteem bij My Gymclub. Speciaal ontworpen voor leden in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar, biedt My Gymstars een unieke kans om doelen te stellen en de ontwikkeling van gymnasten op een gestructureerde manier te volgen.

Onze inzet gaat verder dan de reguliere lessen. Met twee gratis meetmomenten, beter bekend als 'Gymstars in de les', creлren we een waardevol kader voor het meten van vooruitgang en prestaties. Deze momenten vormen niet alleen een mijlpaal in de ontwikkeling van deelnemers, maar ook een kans om te schitteren op hun eigen niveau.

Bij My Gymclub hebben we een ambitieus doel: 'Het Gymfeest' laten uitgroeien tot een toonaangevend evenement in de regio Eindhoven. Hier krijgen gymnasten de gelegenheid om zich op een verantwoorde manier positief te presenteren. Wat dit evenement extra bijzonder maakt, is dat we streven naar deelname zonder kosten voor deelnemers. Hoewel we nog niet het punt hebben bereikt waarop dit volledig haalbaar is, zetten we ons in om de kosten tot nul te reduceren, en My Gymclub draagt al haar steentje bij.

Om onze doelen nu en in de toekomst te verwezenlijken, zijn we op zoek naar sponsoren die samen met ons deze ambitieuze visie willen realiseren. Als sponsor bieden wij diverse mogelijkheden, waaronder plaatsing van shirtreclame, logo op diploma's, een reclamebord in de sportaccommodatie, vermelding op posters, flyers en onze website, of zelfs een tastbare herinnering aan uw bijdrage.

Met uw steun kunnen we de Gymstars laten stralen en 'Het Gymfeest' laten uitgroeien tot een evenement dat niet alleen sportiviteit bevordert, maar ook positieve impact heeft op de gemeenschap. Laten we samen bouwen aan een sterke toekomst voor de gymnastiek en deelnemers inspireren om hun potentieel te bereiken.