Abonnementen/ Subscribe!

Senior Gym workout

(zelf muziek regelen)

Gymnastiek voor thuis

Deze video gaat over oefeningen voor Senioren. Omdat we onze gebruikelijke muziek niet openbaar mogen maken dien je zelf hiervoor te zorgen. Kijk ook regelmatig in onze app of leden inlog voor updates. zorg dat je de app download!
Abonneer je op ons kanaal... (vergeet niet te like)


 • Mandala en bewegen

  Ter stimulatie en inspiratie van het bewegen hier een afwisseling welke start met kleine bewegingen van pols en schouder.

  Begin met kleuren van de MGC-mandala van buiten naar binnen.

  Werk zo naar het middelpunt, uw eigen middelpunt: Gezond bewegen.

  Wissel de kleine bewegingen van het kleuren (ontspannen & hersenstimulatie) af met bewegingen uit elke cirkel. Zo kunt u bij de schoenen een rondje gaan wandelen, oefeningen met waterflesje (halter), oefeningen met een bal en evenwicht in de buitenste lijn.

  Veel plezier, veel gezondheid en sportiviteit afgewisseld met wat creativiteit.  Download de tekening en doe mee... (klaar, dan mag je het resultaat naar ons sturen)


  Seniorengym

  (new video soon)

  Gymnastiek voor thuis

  Deze video gaat over oefeningen voor Seniorengym voor thuis. Oefeningen in kruiphouding. Kijk ook regelmatig op Facebook, Instagram, Twitter en Tiktok. De My Gymclub coaches zijn druk om jullie met sport en spel toch een leuke en leerzame invulling te geven.
  Abonneer je op ons kanaal... (vergeet niet te like)


  Download onze app voor actuele informatie - super handig!