Abonnementen/ Subscribe!

Contante betalingen


Wij streven ernaar om alle betalingen via de bank te laten verlopen.

Bij het aangaan van een abonnement, cursus of activiteit is de eerste betaling altijd met iDeal daarna waar nodig via een automatische incasso. Het kan voorkomen dat er niet kan worden afgeschreven, er een onjuiste machtiging is of de wens om contante te betalen bestaat. Er is de mogelijkheid om een tegoed op te bouwen in uw account welke u later kan gebruiken voor losse activiteiten of uw abonnementsgeld te betalen. Door een bedrag over te maken naar onze rekening komt dit in uw account. Heeft u er behoefte aan om contant te betalen dan verzoeken wij u een email te sturen naar: administratie@mygymclub.nl. Bellen mag natuurlijk ook.


Contant betalen. Activiteiten, cursus of event.
Indien u echter contant wenst te betalen voor losse activiteiten dan het verzoek dit tevens te melden via administratie@mygymclub.nl of whatsapp 06-13131605. Wij zullen dan als eerste nagaan of er nog plaats is en daarna uw aanvraag registreren. Lever het geld dan aan in een gesloten envelop en vermeld naam + geboortedatum van de deelnemer . Geef deze voorafgaand aan de activiteit af aan de Coach.

Zorg voor gepast geld. Wij hebben geen wisselgeld.


Veel gestelde vragen:

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hier tussen staat.

Het lijkt zo normaal dat iedereen in Nederland op schoolreisjes gaan, kunnen sporten, muziekles volgen of hun verjaardag kunnen vieren. Maar niet iedereen kan het betalen en men mag de dupe worden van de (tijdelijke) geldzorgen. Dankzij de onderstaande voorzieningen kan iedereen meedoen met activiteiten zoals sport, vieren van een verjaardag of een schoolreisje.

Klik op de vraag voor informatie:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen deel kan nemen aan sport. Stichting Leergeld maakt het mogelijk om kinderen toch deel te laten nemen als de cointributie voor u te hoog is. Leergeld geeft in bepaalde gevallen een tegemoetkoming in kosten die gemaakt worden door schoolgaande kinderen.

Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp'er bent met te weinig opdrachten of geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!

Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en jij gaat aan de slag met een activiteit naar keuze. Wil je meer informatie en ontdekken of je in aanmerking komt voor support vanuit het fonds? Meld je dan vandaag nog bij de gemeente Eindhoven!

Sport en cultuur, voor iedereen die wel een financieel steuntje in de rug kan gebruiken.