Kijklessen - Leeromgeving

Ontdek onze aanpak voor Kijklessen:

Om een optimale leeromgeving te waarborgen, willen we vriendelijk vragen om niet continu in de zaal te blijven kijken tijdens de lessen gericht op kinderen tot 12 jaar. Hoewel observeren waardevol is en de les kan ondersteunen, kan constant kijken als storend worden ervaren. Af en toe bewust niet kijken kan juist positief uitpakken en bijdragen aan een meer gefocuste leerervaring voor de kinderen.

Om iedereen de gelegenheid te bieden te genieten van de vorderingen van hun kind, organiseren wij diverse keren per jaar speciale kijkmomenten in de les. Tijdens deze momenten bent u van harte welkom om actief betrokken te zijn en deel te nemen aan de leuke en leerzame activiteiten.

In het verleden hebben we gemerkt dat een grote groep van 20-30 personen aan de rand van de zaal voor veel afleiding kan zorgen, en dit is niet wenselijk voor de concentratie van de deelnemers. Om een gebalanceerde leeromgeving te behouden, willen we vragen om begrip en medewerking in deze kwestie.

Indien u echter een speciale reden heeft waarom het voor uw kind belangrijk is dat u tijdens de les aanwezig bent, kunt u altijd een verzoek indienen bij onze administratie. We begrijpen dat elke situatie uniek is, en we streven ernaar om aan individuele behoeften tegemoet te komen, terwijl we een evenwichtige en optimale leeromgeving voor alle deelnemers behouden.

Dank voor uw begrip en medewerking. Samen creлren we een positieve en ondersteunende omgeving voor de groei en ontwikkeling van elk kind.